Tabbouleh :)

MAT: I Mellanöstern är denna sallad en kall meze som äts rätt ofta. Går du på libanesisk restaurang går den inte att missa. Jag kan äta en hel skål med denna sallad, it's real good! Det är egentligen ett jätte enkelt innehåll, men det komplicerade är att hacka persiljan fint. Ge det ett försök! ;)



Du behöver:
persilja
tomater
gul lök
citron
burgul
mynta
sumak
olja
salt

Gör såhär:
Sätt burguln i vatten medan du hackar grönsakerna i smått. Pressa sedan ut allt vatten från burguln och blanda i alla ingredienser. Salta efter smak, men salladen ska vara med syrlig än salt.

H&M shoes :)

MODE: H&M har ju inte alltid designat egna skor, men jag kan säga att de börjar på det bli bättre med tiden. De har fyllt på med lite nytt på hemsidan idag, samtidigt som deras blues kollektion bland annat. Det här är mina favoriter i alla fall! ;)



Jag beställde de svarta längesen, men de har inte levererats än tyvärr. De beiga har jag i rosa satin från förra året, jag gillar den modellen. Segelbåtsskorna fastnade jag verkligen för, men jag skulle föredragit dem i canvas och kilklack! De bruna har funnits ett tag, jag skulle gärna vilja ha dem om inte jag ägde så många bruna skor. Leopardisarna var bara urgulliga, om jag skulle använda ballerinaskor skulle jag nog köpt dem. Vilken gillar du?


Vad borde du bli när du blir stor? :)

UTBILDNING: Det finns jätte många olika personlighetstester som man kan göra på nätet. Nu minns jag inte mina tidigare resultat, men jag gjorde ett precis på Msn. Resultatet bekräftade bara att jag är på rätt spår på något vis, så det känns ju bra. Det kan vara något att tänka tillbaks på när jag får lusten att hoppa av min utbildning, haha.

Är du på rätt spår i ditt liv? ;) Det här var mitt resultat i alla fall:




Cyanide & Happiness :)

HUMOR: Har ni sett deras strips tidigare? Vissa kan vara lite extrema, men sköna är de verkligen. Upptäckte nyligen att de finns som animationer, och måste bara visa denna. KLOCKREN, HAHA! ;)


Kladdbrownies? :)

SMÅTT&GOTT: Jag tog ett recept för kladdkaka och hällde i lite konjak och bitar av valnötter. Vet inte vad jag ska kalla det i sådana fall men mumsigt var det! Dessutom var kakan precis lagom söt, därför är formen typ rensad nu, haha. Mmm... chocolate! ;)

Du behöver:
2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
1 ½ tsk vaniljsocker
4 msk kakao
3 krm bakpulver
100 g margarin

konjak
valnötter

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund form därefter. Smält sedan margarinet och låt det svalna. Medan kan du röra ägg och socker. Blanda i de torra ingredienserna, och sist det avsvalnade margarinet. Rör om med konjaken och valnötsbitarna. Häll smeten i formen och grädda i ca. 10-20 min, beroende på hur du föredrar den. När den är klar är det bara att dig in, om du låter den svalna kan det vara gott med vispgrädde!


Lady Gaga = modedesigner? :)

MODE: Lady Gaga sägs ha påverkats av sin vän, Alexander McQueens död, vilket ledde till hennes klädskisser. Nu ska hon samarbeta med Donatella Versace i en kollektion (!).

Jag älskar Lady Gagas musik, men kan man verkligen klä sig som henne om man inte är henne? Lady Gagas klädstil är totalt flippad, men jag kan inte föreställa mig någon annan härma hennes stil och pull it off. Vad tycker du?


Libresse - Etui på köpet! :)

Om du har missat reklamen, så köp en förpackning Libresse snarast! Jag ville ha en med leopardmönster egentligen, men de var tyvärr slut. Men den jag fick tag på var också rätt fin, och praktiska är de ju!


Bling bling!


Har vinterlandet överskridit sin gräns?

LIVET: Jag älskar snö! Det kan vara så mysigt att leka i snön, och utan är det ingen riktig jul, eller hur? Men kollektivtrafiken har aldrig kunnat hantera vintervädret, och i år är det bara katastrof. När SL rekommenderar befolkningen att stanna hemma, jo, då blir man lite orolig. Nu är jag glad över att jag inte behöver gå till universitetet varje dag, men hur länge ska det här fortsätta? Okej, om det vore sån där mysig kramsnö, men det är det ju inte riktigt heller. Utan man lämnar hemmet sen vet man inte riktigt när man kommer hem, vilket är hemskt! Så jag hoppas på att det slutar snöa den här månaden i alla fall. Dessutom vore det ju även trevligt att kunna ändra i sin garderob snart, och få ta på sig alla de där vårkläderna. Liksom man blir ju lite avis när man tittar på vårkatalogerna och undrar VART FAN HAR DE TAGIT DESSA FOTON?!


Geisha - Dreamy Caramel

SMÅTT&GOTT: Jag vet inte om det är jag som har missat reklamen, eller om Fazer har misslyckats med sin lansering. I vilket fall upptäckte jag denna nya chokladsmak idag. Geisha orginalet är rätt krämig och god, och trots att jag inte köper den särskilt ofta så gillar jag faktiskt den. Dreamy Caramel var väl okej, men den smakar inte riktigt vad jag förväntade mig. Först och främst smakar chokladen som lite mörkare choklad, trots att det står på förpackningen att det är mjölkchoklad. Sedan känner jag mig lite missvisad av namnet, eftersom jag inte känner någon riktig karamell smak. Däremot står det att det är en tryffelcrispfyllning på förpackningen, och det kan jag relatera mer till. Jag ogillar alltså inte chokladen, men jag tycker att det var fel namnval först och främst. Fyllningen smakade mer som smör än karamell. Jag tror jag håller mig till orginalet, eftersom den här var lite för söt för min smak.


Galen Cha Cha! :)

DANS: Såg precis på reprisen av So You Think You Can Dance, och måste bara del med mig av den här sjukt bra koreografin. Titta här! ;)


HOT!


Sonia Rykiel pour H&M (part II)

MODE: Nu har Rykiels klädkollektion kommit ut. Hon har hållt sig till färgerna svart, cerise/rosa och gul. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Jag älskar starka färger, men hon borde ha använt sig av ett större utbud kan jag tycka. Sedan vet jag inte om den franska stilen är för mig. Jag älskar pösiga plagg och cute outfits, men det var inte så mycket som tilltalade mig dock. Men det kändes för mycket med ränderna, blommorna och allt strass. Det här är vad je t'aime i alla fall...


Yeah!


Spenatrullar :)

MAT: Det är så lätt att göra goda piroger med olika fyllningar. Dessutom finns det många olika sätt att göra dem på. Man kan göra dem med egen deg eller så kan man köpa färdiga plattor. En del rullar dem tunna som cigarrer, andra kanske du föredrar mycket fyllning, såsom jag gör. Vissa friterar dem eller så kan man grilla dem i ugnen. Jag var bara lite spontant sugen och gjorde på de på det enklaste sättet jag känner till. Titta här nedan! ;)



Du behöver:
smördegsplattor
spenat
lök
vitlök
tomatpuré
salt
peppar
olja

Gör såhär:
Hacka lök samt vitlök, och fräs i olja någon minut i kastrull. Pressa ut så mycket vatten som möjligt från spenaten och lägg i kastrullen. Blanda med salt och peppar efter smak. Lägg i tomatpuré för en lite krämigare smak, men pass på så att fyllningen inte blir för vattnig. Sätt på ugnen på cirka 175 grader, och mjöla degplattorna vid behov. Lägg på med fyllning vertikalt och vik dem sedan som ett kuvert. Se till att det inte blir några hål i genom, för att fyllningen inte ska rinna ut. Lägg rullarna på en långpanna med ett bakplåtspapper och sätt in i ugnen. När rullarna börjar få färg kan du pensla på med antingen olja eller ett ägg för att de inte ska brännas vid. Sätt tillbaks dem i ugnen och låt dem vara kvar tills de får en gyllenbrun färg (cirka 10 min).


Bon appétit!


Dreamy shoes! :)

MODE: Call me crazy, men jag tror att skor turns me on! Jag skojar inte, vet inte om det är en generell kvinnlig egenskap, men jag noterar snygga skor oftare än heta killar. Det är som en sko radar som börjar nerifrån och upp på människor och som får mig att stanna till vid skyltfönster omedvetet, haha! Anyways, här har ni är några kattiga klackar för er skoälskare att dregla över...

P.S. De i jeans äger jag and I totally pull them off! ;)



You are who you wear, it's true
A girl's just as hot as the shoes she choose


(Lady Gaga - "Fashion")


Vilket kosttillskott använder du?

HÄLSA: Tro mig, som student får jag MVG i att misslyckas med att ta hand om mig själv. Speciellt under vintervädret, som vi har just nu. Om inte man har ett träningskort då rör man helt enkelt inte på sig särskilt mycket (förutom under shopping, då jag får en hel del motion, haha!). Som student har jag även prövat en massa humbug tabletter, men en sak som jag vet is the shit fo' sho', är Omega-3. Det är bra för allting i princip, så köp dem för ett sundare liv! De må stinka, men svälj de snabbt och lukta aldrig i burken, haha! Jag vet att många inte äter fisk, då kanske detta vara en bra lösning för er speciellt. ;)

Btw, det här märket ska innehålla mest mängd omega-3!


Yeah, this is my sucky life under tentaperioder...


Spinnin' in my mind - nr. 7 :)

MUSIK: När jag har fullt upp med studierna brukar det ofta bli så att det blir R'n'B/Soul låtar som strömmar ur mina högtalare. Jag älskar artister som sjunger inom den genren, eftersom det förväntas mer av deras röster. Texterna är oftast så vackert smöriga, och melodierna lugna och avslappnande. Ett bra exempel på en som gör sådana låtar lyckade är Maxwell. Han har en falsett som bara träffar hjärtat på ett fenomenalt sätt. När jag hörde hans live version av "This Woman's Work" år 1997 på MTV Unplugged ryste jag i hela kroppen. Faktum är att det gör jag fortfarande varje gång jag hör den. Låten är så sjukt fin i sig (speciellt live), och i samband med hans röst blir den bara underbar. Nu ska jag försöka plugga och fortsätta att njuta av denna fantastiska låt. Gör det du med! ;)


Maxwell - This Woman's Work


Ta hand om dina ögon!

HÄLSA: Jag är tacksam för allt jag har i livet. Mest av allt älskar jag min underbara familj och min relativt bra hälsa! Tycker inte om att klaga när jag vet att det finns folk som har det värre än mig. En sak som dock varit en börda över för mer än hälften av min livstid, är mina ögon. De blir bara sämre och sämre med tiden, och faktumet är att det gör mig ledsen. Än en gång, jag vet att det finns folk som har det värre, men jag är både extremt närsynt samt har astigmatism (brytningsfel) och tunna hornhinnor. Att vakna på morgonen och kunna se är något jag drömmer om! Att slippa ta av sig sina linser när jag kommer hem sent på natten är något jag vill slippa! Att kunna tyda min mammas ansikte från bara några meters håll vore ett mirakel! För de flesta är dessa egenskaper jag beskriver självklarheter, därför är synen väldigt underrated. Detta trots att fler unga ser sämre, med tanke på sånt som TV och dator.

I vilket fall har min pappa sagt åt mig i flera år att vi ska operera mina ögon. Så fort jag fyllde 20 år bokade jag ett besök på S:t Eriks Ögonsjukhus, och jag var redo att lägga mig på operationsbordet. Tyvärr, ville inte läkarna operera mig än, och de rekommenderade mig att göra en linsoperation i stället med tanke på min kondition. Jag hade ju medvetet valt att gå till en icke privat klinik och läst på om vad en laseroperation skulle gå ut på. Mina medvetna val hade att göra med att jag ville slippa att ta stora risker med mina dyrbara ögon. Därför avvaktade jag på läkarnas ordination, och idag äntligen gick överläkaren med på att operera mig. Förhoppningsvis blir idag den sista gången jag behöver beställa linser igen. Om inte det vore för skolan skulle jag boka in en tid så fort som möjligt, men jag får vänta tills terminen är slut för jag lär gå på mycket smärtstillande efter D-dagen, haha - totally worth it! Återigen, jag är tacksam för allt jag har i livet, men nu har jag fått en till sak att uppskatta.

Dagens budord: Gud är god. <3 Tack taaack TACK!!!




Livet är underbart! :)


"It's Complicated" :)

FILM: Först och främst, fan vad ung Meryl Streep såg ut och hur gammal Alec Baldwin framstods som. Baldwins charm, tror jag, livade upp relationen mellan paret. Han har en tendens att göra det! Med tanke på deras ålder är inte denna vinkel på storyn en typisk en. Däremot lagom romantisk, lagom rolig - I like it! Dessutom älskar jag att John Krasinski är med i filmen, han är en skön skådis. Steve Martins roll i filmen ger det hela en bra twist. Till och med Hans Zimmers kompositioner i bakgrunden var kul att höra, eftersom jag gillar hans filmmusik. Jag rekommenderar filmen till alla som gillar romantiska komedier (och framför allt triangeldramer), såsom jag gör. ;)

(Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Mt-l1liNjk0)


Monki :)

MODE: Hittills har jag aldrig lyckats handla nånting från Monki ännu. De kan ha urgulliga saker, men det är något med passformen som inte har tilltalat mig. Tycker att de flesta av deras kläder passar uber spinkiga brudar bättre. Tyvärr, har det då inte blivit några Monki påsar för min del. Nu när jag var inne på deras hemsida dock var det några plagg som lockade mig till ett ytterligare försök. Vad tycks?


Toppar - Du kan aldrig ha tillräckligt många! Här har ni en med ett häftigt tryck, en med en blandning av transparanta svarta tygklipp och en med en sexig rygg och härlig färg.



Klänning & Shorts - Bystdelen ser ut att vara lite för kort för min del, men om man kanske har ett par leggings, eller dessa söta shorts på sig under klänningen sitta fint.


"Farsan" :)

FILM: Josef Fares är kung! Ända sedan Jalla Jalla (2000) har jag imponerats av alla hans manus (med undantag från en miss år 2007). Jag var och såg Farsan idag på premiären, och den var HELSKÖN! Alltså, från början till slut, den var bara så jävla bra liksom! Det enda som störde mig var killen som spelade sonen, Sami. För det första ser man på honom att han är typ iranier eller kurd, och hans karaktär var inte helt hundra. Hans sätt att säga "baba" irriterade mig, men det är väl kanske för att jag själv är syrian, haha, och ser helst Fares Fares i den rollen. Annars kunde inte filmen vara bättre, jag och min vän laughed out loud genom i princip hela filmen. När man inte skrattade så var det en tår som fälldes. Allt som allt, så måste jag ge mest credit till farsan, Jan Fares. För att inte kunna läsa manus och bara köra var det klockrent! Det hade mycket att göra med att han påminde mig om min egen blattefarsa kanske, men shit alltså vad rolig han är! Det här är ett måste, den är bättre än något annat som Josef Fares ligger bakom - en riktig succé. SE DEN SÅ FORT SOM MÖJLIGT! ;)

(Trailer: http://se.filmtrailer.com/cinema/3468/Farsan+film+trailer+Josef+Fares.html)


Gina Tricot :)

MODE: Med risk att smälta in med alla fjortisar som handlar på Gina Tricot, måste jag bara säga att de börjar få in snygga kläder. Jag har alltid varit imponerad av deras smycken dock, men nu gillar jag kläderna också! Här har ni lite snyggt som jag hittade på hemsidan (som jag dock inte sett live ännu). ;)

 

Toppar



Utomhus


Det lilla extra


Klicka på denna länk varje dag!


The Breast Cancer Site


Fick denna länk på mejlen, tänkte att bloggen vore en bra plats att sprida ordet! :)

Vero Moda :)

MODE: Det var längesen jag var inne i någon Vero Moda butik, men jag såg mycket fint på deras hemsida som jag gillade. Tänkte att jag delar med mig lite av det goda här, för att jag tror personligen att det är dags för ett besök! ;)

 

Klänning


Kjol


Väst


Topp


Skjorta


Topp 10: Modern love songs :)

MUSIK: Det är snart dags för alla hjärtans dag, och det går nog fantastiskt för marknaden under denna kommersiella helg. Tro inte att jag är en bitter singel brud haha, au contraire. Momma wants a pair of new shoes, då kan jag ju försvara mitt shoppingmissbruk genom att köpa en gåva till mig själv helt enkelt, haha! Jag finner det underbart med kärlek i luften, trots att jag inte är förälskad - everybody can't get their ass squeezed by sexy Cupid... När det dock kommer till att uttrycka egna känslor är jag usel, därför gör musiken susen. Antingen skriver jag sångtexter, eller så njuter jag av sköna love songs. Här har ni lite tips på inte så klassiska, men fina låtar som jag älskar!

<3 Colby O'Donis - The Difference
<3 Danjah - My Love
<3 Esmée Denters - The First Thing
<3 Estelle - Come Over
<3 J. Holiday - Suffocate
<3 Jason Mraz - Beautiful Mess
<3 Matt Pokora ft. Jhevon Paris - I Wanna Luv You
<3 Musiq Soulchild - Sobeautiful
<3 R. Kelly - Heaven Chose You
<3 Robin Thicke - The Sweetest Love


Happy Valentine's Day! ;)


Kallar ni det vårnyheter, DinSko?

MODE: Jag brukar inte handla på DinSko särskilt ofta, men ibland lyckas de göra fina skor. När jag tittar på deras hemsida tycker jag inte att utbudet känns som vårnyheter direkt. Nästan alla skor är ju svarta! Varför...? Visst, det var ju en del platåmodeller som imponerade mig ändå, fast jag skulle önskat mer färger...


Rätt enkla, men ändå ger de guldiga ränderna och dragkedjan i mitten en fin touch! (449:-)


Lila är en utav mina favoritfärger, och den lackade platån är het! (399:-)

Lite mer till vardags, de verkar sköna att gå i och samtidigt se snygg ut! (499:-)


Len soppa på paprika och tomat :)

MAT: Jag brukar inte bli mätt på soppor. De är mer som förrätter snarare än huvudrätter för mig. Däremot finns det en soppa som jag verkligen gillar, och denna gång spica jag upp den lite med extra vitlök plus köttbuljong. Eftersom jag inte föredrar att äta tunga måltider på kvällarna brukar jag göra sallader. Men nu när jag har ont i halsen kändes det lägligt med lite varm soppa. Denna soppa är enkel och utgör mindre än 100 kalorier! ;)

Du behöver:
lök
paprika
vitlök
olja
vatten
krossade tomater
buljong
salt
peppar

Gör såhär:
Tärna lök och paprika och fräs någon minut i oljan. Häll i lite vatten och låt sjuda tills grönsakerna blivit mjuka. Pressa i vitlök och tillsätt med salt och peppar efter smak. Häll i krossade tomater och buljong (grönsaks-, och köttbuljong för extra fyllig smak). Om det ser ut att behövas häll då i extra vatten. Garnera sedan med basilika!


aj löv fud!


Vart sover björnen Gustafsson?!

STAND-UP: Det är inte många svenska komiker som jag verkligen, verkligen tycker om. Björn Gustafsson lyckades ändå komma med på min tummen upp lista. Men helt plötligt har han förvunnit från the spotlight. Är det någon som vet vart han tagit vägen? Är hans skämtlangare på semester eller vad? Sist jag kollade, deltar han inte heller i Roast på Berns nånting alls i år. Det är inte många i hans ålder som lyckas, såsom han har gjort. Han och Soran Ismail är några utav mina favoriter! Jag tror inte att alla gillar Gustafsson bara för att han är en sötnöt heller, utan har är ju skön. Därför förstår jag inte hur han redan kan pensionera sig, liksom WTF!?


WANTED: Björn ute på vift!


Krusigt är kusligt!

SKÖNHET: Jag verkligen undrar varför tjejer krusar sitt hår. I don't get it, vem upptäckte det och fick folk att tro att det ser bra ut? Eftersom det är ju inte fint, alltså, inte ens lite. Jag tycker att tjejer som krusar håret ser ut som om de förbereder sin häxutstyrsel. Sist jag kollade i kalendern, så är det inte Halloween varje dag. När man har vågigt hår då är det åtminstone snyggt. Det ser naturligt ut (oftast vare sig man har sovit med tjocka flätor i håret eller inte), och det livar upp ansiktet på de flesta. Men krusigt, no way Jose, I wouldn't be caught dead in it. Jag har hellre mitt nuvarande krulliga hår för resten av livet än att någonsin krusa mitt hår!


VARFÖR, Fergie?!


"The Princess and the Frog" :)

FILM: Disney har gjort flera underbara filmer, och trots att jag är 21 år älskar jag fortfarande fairytales. Aladdin är min favorit - romantisk men ändå komisk och kulturell. Den förnyade versionen av den klassiska sagan om prinsessan och grodan är också riktigt bra, både modern och rolig. Jag gillade personligen den! Allt från the Nutty Professor episoden till alla New Orleans dialekter - särskilt Rays. Dessutom älskar jag att rösten till prince Naveen görs av Diego från serien Jesse (Bruno Campos), man hör det direkt, haha! Det var på tiden att dagens barn får uppleva en riktigt bra tecknad Disney fairytale, med bra budskap och som leder till ett gott skratt.

P.S. Den finns att ladda ner! ;)


Solisar - hur tidigt är för tidigt? :)

MODE: Solglasögon är bland den bästa accessoaren jag älskar att köpa. Pilotbrillor, märkessolisar, billiga H&M varianter - det kvittar! På sommaren är de i varje fall en självklarhet, men nu under vintervädret - är det dags än? Jag kör inte heller bil, jag kan inte ha körningen som en bortförklaring. Men faktum är att solen har börjat skina, och jag får faktiskt ont i ögonen, haha. Fast så länge det finns snö runt omkring mig känns det ändå fel. Vad tycker du... när är det dags att ta fram solglasögonen?


Några glassig:heter ur mitt sortiment!


In Search Of... - the greatest album of all time? :)

MUSIK: När man är allätare, musikmässigt, är det svårt att hitta favoriter inom musiken. Eftersom det mesta låter bra vid något tillfälle. Jag tror att (nästan) alla genrer har sin tid och plats. Nyligen började jag falla tillbaks till min N*E*R*D-lover fas. Jag beundrar det mesta de har gjort, men minst felfritt måste ändå vara albumet In Search Of...! Den innehåller de tungaste Neptunes beaten jag någonsin har hört, och texterna är så galet smoke-some-weed-warning men totally makes sense! Pharrells röst får mig typ att vilja injektera ljudvågorna in i mina blodådror, hur sjukt det än låter haha! Sångerna får mig att se ljud, filosofera och dansa på en och samma gång. Lyssna på lite klipp här -> ! och köp den sedan - it's like some orgasmic shit. ;)



I think we all are In Search Of something,
and if No one Ever Really Dies
 then we have all the possibilities
 in the world to find that something, right...?

Use your brain!


Chocolate banana muffins :)

SMÅTT&GOTT: Jag älskar att experimentera lite med recept. Än så länge har jag bara haft lyckade resultat - including today! Jag tog ett vanligt chokladmuffins recept, minskade lite på kakaon och ersatte med blockchoklad, strössel samt banan, och voilà... ;)


Du behöver:
150 g margarin
3 ägg
3 ½ dl socker
2 ½ tsk vaniljsocker
1 ½ krm salt
4 msk kakao
3 dl vetemjöl
½ - 1 tsk bakpulver
1 banan
(chokladströssel eller hackad mörk blockchoklad för tuggmotstånd)

Garnering:
100 g ljus blockchoklad
strössel

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader med varmluft. Ställ ca. 28 st pappersformar på långpannor.

Smält matfettet och låt det svalna. Sedan kan du vispa äggen och sockret pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda. Till sist kan du hälla i matfettet och tärna bananen i små bitar (samt alternativt strösslet eller blockchokladen).

Fördela smeten i formarna, men fyll inte till toppen! Grädda dem mitt i ugnen i ca. 10 min.


(Låt dem svalna en stund om ni ska garnera dem. Dela blockchokladen i bitar och häll i lite solrosolja, och låt smälta i micron. Var snabb med att lägga på strösslet!)

Mmm,.. yummy 4 my tummy! :D


The 52nd Annual Grammy Awards

MUSIK: Först och främst, Lady Gaga - som vanligt - shit, vilken outfit! Framträdandet var ascoolt, som vanligt det med. Duetten med Elton John förstod jag däremot inte riktigt varför. Hon kanske ville visa den andra sidan av sin musiktalang. För om man tittar på henne som Stefani Joanne Angelina Germanotta, då vet man att hon kan sjunga och spela piano också. Hur sedan "Poker Face" inte vann Song of the Year hajar jag inte.


Det var kul att se Jennifer Lopez på scen igen, eftersom det var längesen. Men varför var hon inte lika het som vanligt? Hennes entréer brukade ta priset förut! Och att Taylor Swift sedan vann Country Album priset var ju bara löjligt. Hon vann den som en Pop artist, inte Country. Jag är inget Country fan direkt, men jag vet ju att det finns större artister än en fjortis som Swift. Besvikelser...


Beyonces uppträdande var magnifik, as always. Jag förväntade mig en annan låt, men "If I Were A Boy" i en rockig melodi samt i mix med ett cover på Alanis Morisette var också skönt (+ älskade hennes skor!). Däremot till Pink säger jag; sedan när blev du akrobat, haha? Visst är det coolt som satan, men blir uttjatande. Jag föredrar alltid sång med dans!


Best New Artist: WTF?! Keri Hilson skulle ju ha vunnit det priset *gaah*! Anyways, när B.E.P. kom upp på scen, HAHA kunde jag inte låta bli att skratta åt de där röda typ aliens. Underhållande var det, och ett bra uppträdande för övrigt!


När Kings of Leon vann Record of the Year blev jag riktigt glad i alla fall. Älskar ju "Use Somebody"! Sedan att det skulle bjudas på opera var ironiskt haha, för jag höll precis på att spola förbi tills jag såg Jamie Foxx vända sig om. Att se T-Pain så livlig tillsammans med Foxx var FÖR bra - trots att det inte blev så mycket sång. Och Slash, jo, han på scen blir alltid klockrent! (P.S. Kan du fatta att Chris O'Donnell fortfarande är så het!?)


Highlight
of the event var ju helt klart tribute till Michael Jackson. Det har gått mer än ett halvår, och jag kan fortfarande inte sluta gråta varje gång de gör sådana här tillägnelser till min kung. Det är så fantastiskt att höra hans musik framföras live trots att han inte lever längre. Tack Usher och Smokey Robinson! Sedan, när hans barn kom ut på scen... Alltså, herregud, jag blev så paff. De var så duktiga, stackare, må Gud vaka över dem. De är vårat minne av något gigantiskt!


Eftersom jag fortsatte böla in på Jon Bon Jovis framträdande hann jag inte njuta av "Livin' On A Prayer", men den gjordes nog lika bra grym, som alltid! Därefter Best Rap/Sung Collabaration gick till en väldigt skön låt, "Run This Town", så det var bra (trots att jag gärna hade sett my baby, Justin)!


Att se Ricky Martin på scen var inte heller helt fel *grr*! Han presenterade Female Pop Vocal Performance, som gick till Beyonce, med "Halo". Hon är alltid så vackert klädd och hon bjuder alltid på massa underhållning på scen, så HELT rätt!


Jag är väldigt imponerad att man bjöd på uppträdanden från så många genrer, och att Maxwell låg bakom R'n'B/Soul numret. Han är fantastiskt, men måste ändå säga att jag blev förvånad över att han blivit inne igen, didn't know that. Roberta Flack tillsammans med Maxwell var också coolt, för det var inte igår. Det är alltid kul att se/höra klassikerna igen!


Sista uppträdandet med Lil' Wayne och company var klockrent! Har varit trött på Eminem på länge, men det här var ju för fan bra. Äntligen en skön rap (till en bra beat) och inga fjanterier. Yo, wigga, are you back? Däremot sista priset, Album of the Year - alltså, Taylor Swift, du skojar? Sämsta avslutet på en helt okej gala, löjligt! (Vart var Kanye West?)


RSS 2.0