Spinnin' in my mind - nr. 22 :)

MUSIK: Det här är en låt med en fantastisk text, som jag börjat lyssna på mer och mer. Lyssna och läs! ;)

How can I change a million minds in this lifetime
What is it I have to do
If I erase my history - what defines me
If I let them change the truth
Would I be good enough for you?


Jay Sean - Good Enough

Behöver ny festväska!

MODE: Det har kommit ut en massor med nya snygga festväskor, för inte så höga priser. Men ingen av dem passar min klänning med de skorna jag har tänkt ha den med, tyvärr! Däremot är en snygg väska alltid en snygg väska, och för många kan man ju inte ha. Så här tänkte jag dela med mig av några favoriter jag hitta. Skriv gärna om du har tips på andra butiker, tack! :)


"Lasermannen" the sequel?

Ska man färga sitt hår blont för att slippa bli mördad helt random eller? Faktumet att situationen med "Lasermannen" ens kunde ske i Sverige ger mig rysningar. Nu börjar det ju igen, fast i Malmö. När ska man inse att det finns för många psykopater lösa i detta land? När ska man förbättra vår psykvård för att vi ska slippa sådana här incidenter? Är det bara jag, eller luktar det sverigedemokrater? Jag menar inte att det är någon från partiet som är skyldig, men ärligt talat så har man ju sett klipp på världens idioter och rasister som har anslutit sig till detta parti. Varför? För att SD bjuder in detta beteende! De har fått det att vara okej att hata invandrare i Sverige i dag. Jag skiter fullständigt i vad deras intentioner är, men här står vi med oskyldigt mördade och skadade. Varför? På grund av färgen på deras hud, på grund av deras hårfärg, eller kanske på grund av deras brytning. DET HÄR ÄR INTE OKEJ! Skulle invandrare gå runt och skjuta svenskar, så skulle världens liv väckas. Allt och alla skulle anhållas, men i den här situationen känns det ju inte som att det händer så mycket... Gud välsigne alla drabbade!

(Vill bara lätta på humöret, och få folk att tänka på vad de egentligen röstat på!)

MacGruber

FILM: Alltså, det här var inte en dålig film men den var alltför sarkastisk, haha. Jag vet inte om det ska vara något av en parodi av MacGyver, men det finns en liknelse där. När jag såg att Ryan Phillippe och Val Kilmer skulle vara med i denna film trodde jag att den vore mer lutad åt action hållet. Men så var det inte! Liksom hur ska Will Forte och Kristen Wiig kunna vara så pass seriösa? Filmen var helt okej, rätt skön.

P.S. Se inte Operation Endgame eller Furry Vengence! ;)

(Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=PKYrghKwu2E)


Idol 2010 - fredagsfinaler! :)

TV: Fan vilken tröttsam vecka jag har haft, ikväll orkar jag inte göra något särskilt så det blev Idol final för mig. Jag minns första säsongen, då jag gick ett par gånger på de här fredagsfinalerna live, haha. På den tiden fick man nöja sig med att se kändisar som David och Peter på scen. Ikväll bjöds det ju på Seal med "Crazy", vilket är rätt mäktigt!

I år är Pop/Rock/Country som är den ledande stilen hos de tävlande, vilket kan upplevas som en brist på variation. Den enda som sticker ut, tycker jag, är Weise. Frågan är om det är bra eller dåligt! Det beror väl på vad det är för personer som röstar...

År 2004 var Darin min favorit idol:are, och i år är det Olle! Alltså, vilken känsla, röst och dessutom inget pjåkigt utseende! Jag har inte följt årets Idol helt och hållet, men sedan Olles första audition har jag varit helt wow:ad. Ett plus för hans låtval nästan varje gång!

Vem åker ut ikväll? Sassa, tack!


...frånvaro

Tjenis gott folk! :) Sorry att jag varit så frånvarande på senaste tiden, men ibland räcker ju inte tiden till, tyvärr. Kul att se att folk ändå kikar förbi här - shoo på er! Har haft en smått stressig period på senaste tiden, och då får man ju helt enkelt prioritera. Vissa saker betyder ju mer än andra! Jag känner att jag håller på att bli sjuk, men ska ändå försöka komma i gång med mitt skrivande. Så vad har ni missat? Jo...

Några nya upplevelser sedan sist:
* Varit på svenskt bröllop 4 the first time i mitt liv
* Följt "Idol" halvdant, och tyckt att det svänger
* Testat laser hårborttagning utan att få ont
* Börjat platta ner min lugg och fått ny image
* Bott ensam, och sett en potentiell hemmafru
* Firat att "How I Met Your Mother" startat igen
* Smakat Marabou Vinter Vit, och diggat(!)
* Bojkottat pizza sedan 29/9-2010 *såja*

Etc., etc... sen är det ju några andra saker som har varit på rullning, men det får vi ju spara till senare! Any questions?

Denna vill jag bjuda på, för att den har fått mig att le på sistone. ;) Ha det!


RSS 2.0